Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De winnaars van de Beauty Award 2017 ontvangen nu twee maanden na de uitreiking nog steeds bloemen om hen te feliciteren. Genomineerden en winnaars die meededen aan de vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten ervaren door hun deelname een enorme boost in ondernemerschap en hun bedrijf.

Beleving & authenticiteit verder vormgeven

Maar er komt nogal wat op je af, zeker als je wint! Daarom begeleidt de organisatie van de Beauty Award de winnaars met een extra coachingsdag om te zorgen dat de positieve effecten niet alleen in de eerste weken na de prachtige gala-avond, maar het hele jaar zorgen voor een prachtige boost. Met een zomerse lunch in de tuin werden de winnaars ontvangen om even bij te kletsen met elkaar en de organisatie. Stralende gezichten en fijne herinneringen aan de avond werden gedeeld. “Jullie hebben gewonnen, omdat je naast je kwaliteiten als vakvrouw ook het beste scoorde op beleving & authenticiteit. Hoe kun je dat nu verder vormgeven?”, stelt juryvoorzitter én ondernemerscoach Yvon Drop de centrale vraag van de middag.

Ervaringen van de winnaressen

Naast alle voordelen en positieve zaken, kan het winnen van een Award ook stress geven, het is een kantelpunt voor veel ondernemers. Het moment om de volgende stap in je onderneming te zetten en kritisch te kijken naar jezelf.  De winnaressen blijken vol plannen te zitten en vertellen in de komende weken over hun ervaringen op beautyspot.nl.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen