Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een mooie en gelijkmatig gebruinde huid zou iedereen zich wensen. De eerste keer op het strand voelt minder prettig met een bleke huid. En de net verworven bruine kleur na de vakantie is vaak veel te snel weer verdwenen – juist wanneer de zomer thuis helaas weer eens in het water valt. Om de huid het gehele jaar door precies zo’n ontspannen glow te schenken, biedt BABOR twee Self-Tanning producten aan.

Self Tanning in twee nuances: light en medium

De nieuwe Self Tanning sprays van BABOR zijn verkrijgbaar in twee intensiteiten, light en medium. Op deze manier kunnen ze individueel aan het huidtype worden aangepast – lichtere typen kiezen light, donkere typen kiezen medium. De ultrafijne, transparante spray 01 light ontwikkelt 3 tot 4 uur na het aanbrengen een zachte bruine kleur. De direct bronskleurig getinte Self Tanning Spray 02 medium heeft een onmiddellijk effect want na het gebruik is een zomerse tint direct zichtbaar. Binnen 3 tot 4 uur ontwikkelt zich dan een bruine kleur die lang blijft. Beide sprays kunnen dankzij de microverstuiver bijzonder licht en makkelijk worden aangebracht. Het resultaat is een zomerfrisse, natuurlijk gebruinde gelaatskleur die de huid zomers laat stralen – ook wanneer de herinnering aan de vakantie langzaam verbleekt.  

Gebruik

Op een afstand van ca. 30 centimeter op de gereinigde en gepeelde huid sprayen en laten drogen. Moet het bruiningseffect worden versterkt, dan de volgende dag het gebruik herhalen.

Neem voor meer informatie contact op met Mooi PR via info@mooipr.nl

Comments


Gerelateerde artikelen