Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Progressieve spierontspanning meets schoonheids-tech

 

Tijdens een ReVersive Treatment begeeft de huid zich op een kleine reis in de tijd. Want de intensieve werkstoffen draaien de huidverouderingsklok terug – zodanig dat de geschiedenis van de individuele schoonheid een beetje opnieuw geschreven kan worden. Doelgerichte massagegrepen, ontspannende oefeningen ontleend aan de progressieve spierontspanning en innovatieve technieken versterken niet alleen de werking van de producten maar zijn een schoonheidsbelevenis met verwenfactor.

 

 

 

In een dergelijke behandeling worden niet alleen hoogwaardige verzorgings-producten gebruikt, de experts weten ook hoe ze deze vooral kunnen activeren. Daarbij behoort ook een zorgvuldige voorbereiding van de huid. De behandeling begint met een intensieve reiniging met de legendarische BABOR HY-ÖL. Het reinigingsritueel laat u het dagelijkse leven al snel vergeten en laat u onderdompelen in de weldadige wereld van een professionele behandeling. In het ReVersive Treatment zorgen drie methoden er bovendien tegelijk voor dat werkelijk elke druppel werkstof daar geactiveerd wordt waar deze zijn totale effect kan ontvouwen:

 

  1. Het doorbloedingsmasker: dit masker is alleen te ervaren binnen een BABOR behandeling. De huid wordt wakker geschud met brandnetelextract en door een aangename prikkeling.
  2. De fruitzuurpeeling uit citroenzuur, appelzuur en wijnzuur uit druiven: deze AHA-peeling van 10% verwijdert afgestorven huidschilfers op intensieve wijze en onthult zo frisse cellen die bijzonder geschikt zijn om werkstoffen op te nemen. Terwijl deze peeling zijn werk doet, worden handen en armen met een andere peeling verwend.
  3. De modernste schoonheidstechniek: ultrasone golven. Niet te voelen maar des te intensiever stimuleren de vibraties van de ultrasone golven alle huidfuncties en stofwisselingsprocessen. Op deze manier kunnen de later aangebrachte werkstoffen in de diepere huidlagen geraken en daar gedurende een langere periode de hoogste werkzaamheid ontvouwen.

 

Zo voorbereid, wacht de huid er letterlijk op met werkstoffen verzorgd te worden. En dat in de hoogste dosering: het volgende luxueuze, zeer intensief werkzame ReVersive anti-aging dual serum bevat  het RE-YOUTH COMPLEX, dat de huid dankzij zijn precieze samenstelling zichtbaar verjongt, verstrakt en haar een innerlijk stralen ontlokt. Met een speciale greeptechniek duwen de huidexperts het serum gewoonweg in de huid. Daarbij ligt speciale aandacht op het gevoelige gebied van de lippen. Met een plukmassage wordt het serum in de tere huid van de lippen gemasseerd, zodat de lippen gevormd en opgevuld worden.

 

De volgende Lifting Touch Massage heeft BABOR samen met fysiotherapeuten ontwikkeld om nog een diepere musculaire ontspanning te bereiken. Daartoe gebruiken de opgeleide BABOR-experts een speciale ReVersive treatment cream die voor deze massage geoptimaliseerd werd. De combinatie van rustige, vloeiende elementen en krachtige grepen creëert een aangename wisselwerking voor de diepste ontspanning.  BABOR Lifting Touch stimuleert op intensieve wijze het weefsel, verhoogt de doorbloeding van de huid en ondersteunt de werking van de anti-aging producten. Tevens laat de massage de aanwezige actieve stoffen diep in de huid doordringen. Tegelijkertijd hebben doelgerichte, afvoerende massagegrepen een detox-effect, omdat deze opgehoopte vloeistoffen laten wegstromen. Ook de handen en armen worden hierbij betrokken, zodat de ontspanning totaal ervaren wordt.

 

Het daaropvolgende masker laat de anti-aging werkstoffen van BABOR ReVersive gedurende 20 minuten heel diep in de huid werkzaam worden. Tijdens de inwerktijd is het gezicht bedekt met een zachte, warme linnen doek. Nu is het moment daar om zich helemaal naar binnen te richten. Terwijl de behandelaar de ruimte verlaat om de nodige privésfeer te creëren, wordt men met een speciaal voor het ReVersive Treatment ontwikkelde CD meegenomen op een reis die de spanningen in gezicht, hals, nek en schouders op het spoor komt. Afgeleid van de progressieve spierontspanning volgens Edmund Jacobsen nodigen korte, aangename oefeningen ertoe uit om door de afwisseling van spanning en ontspanning steeds dieper in de onthaasting te zinken. Het verlagen van de spierspanning onder het normale niveau maakt mimische en door stress geïnduceerde rimpels glad. Alle gedachten aan het dagelijkse leven hebben nu eindelijk pauze, zodat het hele lichaam in een relaxt welbevinden zakt. De absolute verwenfactor. Een zachte, afsluitende verzorging voert langzaam en behoedzaam terug in het nu – terwijl de huid er duidelijk verjongd en ontspannen uit ziet. Als na een kleine reis in de tijd.

Duur: ca. 100 minuten

Voor verkoopinformatie in Nederland

www.babor.nl  Tel: 045 531 83 00 

Comments


Gerelateerde artikelen