Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Weer 20 zijn? Nee, dank je wel! Ervaring maakt het leven mooier. Jammer dat deze ervaringen soms aan te huid zijn af te zien. In de loop van de tijd verzwakken haar natuurlijke beschermingsmechanismen en de celvernieuwing vertraagt. Goed dat BABOR ReVersive de tijd voor de huid nu wat kan terugdraaien. En alleen voor de huid.

Het RE-YOUTH COMPLEX

Speciaal voor ReVersive heeft de afdeling onderzoek van BABOR een exclusieve Präzisionsformule gecreëerd, waarin vier hoogwaardige werkstoffen in perfecte synergie samenwerken. Daarbij vertrouwt BABOR op bekroond onderzoek uit de geneeskunde, de beschermende werking van plantaardige stamcellen en op de kracht van maritieme werkstoffen – met één gemeenschappelijk doel: de individuele schoonheid te reactiveren en te behouden.

Telovitin: houd de cellen langer jong

De celbeschermingswerkstof Telovitin, gebaseerd op met de Nobelprijs bekroonde onderzoeken, bestrijdt de huidveroudering bij haar oorsprong: de celactiviteit. Deze beschermt de uiteinden van de chromosomen, de telomeren, en verlengt zodoende de levenscyclus van de huidcellen.

Agicyl: activeert de bescherming tegen huidveroudering

De multifunctionele werkstof uit de stamcellen van de kogelbloem verhindert de versuikering van de collageenvezels (glycation), zodat de huid elastisch blijft. Bovendien laat hij het langer levensvatbaarheidsgen SIRT-1 in topvorm komen en stimuleert de detox-systemen van de huid. Op deze wijze neutraliseert hij vrije radicalen en milieuvergiften.

 

Lumicol: zorgt voor lichtheid en uitstraling

Wanneer zomersproeten niet meer klein zijn maar pigmentvlekken worden, zijn proteïneverzamelingen in het weefsel daaraan schuldig. De werkstof  Lumicol, een microalgen-extract, kan een proteïne activeren, zodat deze afbreekt. Zo zorgt dit extract voor een gelijkmatige teint. De huid krijgt haar uitstraling terug.

Epocyl: maakt met onmiddellijk zichtbaar effect glad

De maritieme werkstof, gewonnen uit plankton, legt zich met zijn structuur neer op het huidoppervlak en vult binnen 15 minuten rimpels en oneffenheden zichtbaar op.

Uit deze vier componenten ontstaat het RE-YOUTH effect – dit laat niets aan het toeval over. En werkt bovendien onzichtbaar. En de huid ziet er morgen mooier uit dan gisteren. Essences van de BABOR roos geven de producten hun weergaloze geurnuance.

Comments


Gerelateerde artikelen