Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

BEAUTY & WELLNESS VAN HET HOOGSTE NIVEAU

Op 25 april opent eigenaar Jos Peeters de deuren van het nieuwe pand van CHANGE. Na een oud pand op de schop te hebben genomen, opent CHANGE de deuren op een steenworpafstand van de oude locatie in het Limburgse Panningen.

JOS PEETERS

De eigenaar van CHANGE is Jos Peeters. Jos is al meer dan tien jaar actief in de beautybranche. In de loop der jaren is hij steeds meer uit gaan breiden, wat leidde tot zijn eigen salon.

Marly Heijmans is verantwoordelijk voor de beauty-handelingen bij CHANGE. Er wordt gebruik gemaakt van de producten van BABOR. BABOR is een product waar CHANGE met liefde mee werkt: kwaliteit, puur en resultaatgericht.

BEAUTY AANBOD

Jos ziet CHANGE als een plek waar innerlijk en uiterlijk samenkomen. Je kunt er terecht voor je kapsel, maar ook voor diverse huidbehandelingen en make-up. Kortom, alles om je zowel van binnen als van buiten beter te laten voelen. Bij CHANGE wordt samen met de klant gekeken naar de behandelingen die het beste aansluiten op de behoeftes van de klant. Jos wil een compleet aanbod aanbieden, een plek waar de gast zich thuis kan voelen. Ook extern is Jos volop opzoek naar samenwerkingen. Ze organiseren met andere ondernemers uit verschillende branches events, workshops en nog veel meer. ‘We hebben al heel veel tevreden klanten en hopen in de toekomst nog veel meer tevreden klanten te verwennen,’ aldus Jos Peeters.

BABOR WELL-BEING INSTITUUT

Het instituut is gevestigd in de Raadhuisstraat in Panningen. Het pand waar CHANGE naar verhuisd is, is compleet op de schop genomen. Het was al vele jaren een doorn in het oog van de bewoners van Panningen. Nu is het in ere hersteld; authentieke elementen in combinatie met een nieuwe, moderne, industriële uitstraling.

FEESTELIJKE OPENING

Op zaterdag 25 april is de feestelijke opening van CHANGE. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om 19:00 uur om de nieuwe salon te bewonderen, onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens kan er direct een afspraak gemaakt worden voor een behandeling.

LOCATIE & AFSPRAKEN

Men kan van deze absolute wellness ervaring genieten op Raadhuisstraat 3 te Panningen.

T: 077 30 71 203 E: info@changeyourself.nl W: babor.nl 

Comments


Gerelateerde artikelen