Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het ritueel met HY-ÖL & Phytoactive brengt een ode aan zuiverheid. `s Morgens zorgt deze manier van reinigen voor een fris begin van de dag; `s avonds wast hij de hectiek en stress weg. De BABOR klassieker heeft een facelift ondergaan en scoort met effectieve werkstoffen.

In de jaren 50 ontdekte de biochemicus Dr. Michael Babor een symbiose van fris water en hoogwaardige, natuurlijke oliën. Voor hem was deze combinatie het geheim van schoonheid, want zij verbindt de huidverzorging op basis van olie uit de oudheid met de beproefde watertherapie van Kneipp. Ten slotte lukte het hem een 2-fasen reiniging met hydrofiele oliën te ontwikkelen, die de huid op zachte wijze en tot diep in de poriën reinigt zodat zij werkstoffen optimaal op kan nemen: de HY-ÖL. Toen revolutionair, tegenwoordig legendarisch. Sinds de ontdekking van de HY-ÖL is ons milieu echter veranderd. Milieuvervuiling is toegenomen. Daarom heeft BABOR de formule aangevuld met een detox-werkstof en de reiniging nog effectiever gemaakt. De HY-ÖL bevat nu ook het quillaja-extract, dat gewonnen wordt uit de schors van de zeepschorsboom en als een magneet werkt die vuil aantrekt. De tweede stap van de reiniging, de kruidenelixers Phytoactives, heeft BABOR geoptimaliseerd met een detox-extract uit het kruid agrimonie, dat de stofwisseling bevordert.

Fase 1:

Stap 1: HY-ÖL wordt op de droge huid met draaiende bewegingen aangebracht. De olie reinigt niet alleen grondig en tot in de diepte zonder de lipidenmantel van de huid aan te tasten, maar bouwt deze zelfs tijdens de reiniging op. De olie bestaat voor 100 procent uit de zuivere hydrofiele oliën sojaolie, sesamolie en aardnootolie, die zich geheel met koud water verbinden en op deze manier de in olie oplosbare deeltjes van de huid verwijderen. De olie is bijzonder zacht, mede door het ontbreken van conserveringsstoffen.

Stap 2: de Phytoactive wordt over de HY-ÖL verdeeld en licht ingemasseerd. Phytoactives verzorgen de huid al tijdens de reiniging met op het huidbeeld afgestemde, natuurlijke kruidenextracten. Door de afgestemde mengverhouding van de kruiden wordt een synergetische en versterkte werking bereikt.

Fase 2:

Aan het einde van de reiniging worden de vingers met koud water vochtig gemaakt en wordt de combinatie van HY-ÖL en Phytoactive nog een keer licht gemasseerd totdat er een melkachtige emulsie ontstaat. Als deze met koud water wordt verwijderd, ontstaat er het Kneipp-effect. De poriën trekken samen en de huiddoorbloeding is toegenomen. Er onthult zich een fascinerend kunstwerk van een werkelijk zuivere, heldere huid.

Neem voor meer informatie contact op met Mooi PR via info@mooipr.nl

0

Reacties


Gerelateerde artikelen