Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Je hebt liefde en passie voor je vak en je wilt vooruit met je salon. Dus sluit je je aan bij ANBOS.

Dit najaar heeft ANBOS weer een mooie najaarsactie. Schoonheidsspecialisten die zich vanaf 1 september aansluiten bij ANBOS, hoeven pas in 2022 contributie te betalen. Nieuwe leden komen in aanmerking voor een starterstarief in de eerste 2 jaar van het ANBOS-lidmaatschap. Zo komt ANBOS je tegemoet in je opstartkosten.

Waarom aansluiten bij een brancheorganisatie?
Als je denkt dat het aansluiten bij een brancheorganisatie niet meer van deze tijd is, dan heb je het goed mis. De crisis van het afgelopen jaar heeft de relevantie van ANBOS als brancheorganisatie voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist meer dan bewezen. ANBOS is er voor deze groep ondernemers en kan een steun en toeverlaat zijn in tijden wanneer je ons nodig hebt.

Startend of je salon uitbreiden?
Schoonheidsspecialisten kunnen ook in goede tijden aanspraak doen op de brancheorganisatie. Ben je startende of juist van plan om je salon uit te breiden of wil je misschien met personeel gaan werken? Bij ANBOS kun je terecht voor vak- of ondernemers gerelateerde vragen, maar ook op juridisch vlak (denk aan contracten) geeft ANBOS je graag advies.

Word ook lid en maak het collectief sterker!
Deze actie is geldig van 01-09-2021 t/m 30-11-2021. Voorwaarde is wel dat je het hele jaar 2022 lid blijft van ANBOS. Bekijk op de website de voorwaarden en alle lidmaatschapsvoordelen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen