Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

                                   

RIJKE ALGEN PEEL-OFF MASKERS VAN CASMARA

Alginaat peel-off maskers zijn krachtige maskers die de huid stevig aanpakken met rijke bouwstoffen in de verschillende maskers. Tegelijkertijd werken ze zeer kalmerend voor de huid. Hierdoor zijn de maskers direct inzetbaar na de behandeling van acne, een peeling of een behandeling voor microdermabrasie en microneedling. Velen gebruiken de maskers om die reden ook juist om hun behandeling te upgraden.

De maskers zorgen stuk voor stuk voor een intense hydratatie. Het drogen van buiten naar binnen versterkt de opname van werkstoffen. De menthol in de maskers zorgt voor het koudegevoel en stimuleert daardoor de kleine mimische spieren, die op die manier verstevigend werken. De maskers worden bij voorkeur over de ogen en lippen aangebracht voor een totaalwerking. Niet iedere cliënt wil dit, vraag daarom dus vooraf toestemming.

De alginaatmaskers richten zich op de volgende uitdagingen:

1. Voorhoofdrimpels

De vitamines in het masker verbeteren onder andere de elasticiteit van de huid. En zorgen ervoor dat het huidreliëf gladder wordt en dus rimpels vermindert.

2.  Zakken onder de ogen

De maskers hebben een lymfatischdrainerend effect. Ze gaan de vochtophoping tegen en verminderen op spectaculaire wijze de zakken onder de ogen.

3. Huidverslapping

Als gevolg van de lage temperatuur, produceren de maskers een spiercontractie op het gezicht, gevolgd door een ontspanningseffect. Hierdoor ontstaat er een vorm van spiergymnastiek. Een krachtige en zichtbare versteviging van de huid is het gevolg.

4. Rimpels rond de ogen

De maskers drogen van buiten naar binnen. Het effect hiervan is dat de daaronder aanwezige werkstoffen als het ware onder druk de huid ingestuurd worden. Een actieve en optimale opname van bestanddelen is hiervan het gevolg. Net als een krachtig antirimpeleffect.

5. Rimpels tussen de neus en de lippen

Deze maskers worden over het gehele gezicht aangebracht, waardoor ze speciaal en extra werken op de rimpels rond de ogen en boven de lippen.

6. Halsrimpels

Het fysieke effect van het masker is de spiercontractie en het verstrakkende effect. Met een ingrediëntensamenstelling van vooral algen hebben de maskers een revitaliserende en remineraliserende werking. Tegelijkertijd wordt een betere zuurstofopname bereikt. De maskers versterken en beschermen bovendien de elasticiteit van de halshuid.

HOE JE HET TOEPAST

Peel-off gezichtsmaskers zijn rijk aan mineralen en vochtinbrengende actieve ingrediënten. Gemaakt van zeealgen gemengd met menthol. Per maskersoort worden nog wat meer specifieke ingrediënten toegevoegd. De maskers geven de  huid een intens verkoelend effect voor ontspanning en het sluiten van de poriën.

De inhoud van de gel en het poeder (of gel & gel) gaan in een kom en worden met een plastic spatel snel tot een homogene massa gemengd. Met dezelfde spatel wordt het gezichtsmasker op de huid aangebracht. Let op!! Het masker begint na 4 minuten in te drogen, dus rustig en doelgericht aanbrengen is een vereiste. In tegenstelling tot andere maskers, is het mogelijk om met de Casmara-maskers ook lippen en ogen te bedekken voor een totaaleffect. De enige uitzondering hierop is het kaneelmasker, beter bekend als de CINNAMON 2075

 

DE CINNAMON 2075, EEN HEERLIJKE HERFSTONDERDOMPELING!

Een verwarmend, activerend en verjongend masker voor de huid dat heerlijk opwarmt.

Dit opwarmende  masker bevat onder andere zeewierextract en kaneel

(Cinnamomum cassia). De verwarming zorgt voor een hyperemie van de huid met als

gevolg regeneratie van collageen en elastineweefsels en een verbeterde

versteviging van de huid. Dit masker is ook zeer geschikt in combinatie

met radiofrequentiebehandelingen ter versterking van het uiteindelijke effect. Het

masker vergemakkelijkt de penetratie van de werkzame bestanddelen die

op de huid zijn aangebracht. Geniet van deze heerlijke herfstcocktail. Cheers!

Ga voor meer info naar www.casmara.nl

 

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen