Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Na 25 jaren succesvolle salons te hebben geëxploiteerd heb ik besloten deze salons over te dragen en vanaf nu collega's in de beautybranche te begeleiden met nét dat beetje extra's om hun bedrijf financieel te laten slagen 1) door te laten zien hoe je aan langdurige klantenbinding werkt en 2) door producten in te zetten die voor je klant de écht kwaliteit hebben die mag worden verwacht in een mooie transparante prijsverhouding.

Zelf heb ik in de afgelopen 3,5 jaar namelijk gemerkt dat hier een enorme behoefte aan is, en ik kan een samenwerking met het bedrijf LR Health & Beauty hierbij voor iedereen dan ook van harte aanbevelen.

De firma LR levert direct vanaf haar fabriek in Ahlen (Duitsland) en kunt je voorstellen dat hierdoor een hoop kosten kunnen worden uitgeschakeld zoals importeur, groothandel en reclame. Normaliter betalen de beautyspecialist en de consument al die tussenstappen, en wat is een product dan werkelijk nog waard?

Team PIT kan de fabriekswaarde van de producten aan je tonen en bovendien zijn de ingrediëntenlijsten openlijk te verkrijgen. Geen geheimen dus waardoor openheid en collegialiteit zeer belangrijke onderdelen zijn bij ons.

Wij bieden 2-wekelijkse gratis trainingen aan en tussentijds zijn we elke dag bereikbaar voor vragen en begeleiding. Bovendien werken we niet met minimale afnames of enorme startersorders.

Waar vind je dat nog?

We kunnen altijd vrijblijvend een afspraak maken waarbij we ervaringen en toekomstdoelen samen kunnen bespreken.

Een vriendelijke beautygroet, Ilze van Opstal, www.ilzevanopstal.nl / info@ilzevanopstal.nl / 0610-751125

Comments


Gerelateerde artikelen