Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Smart&Sexy is een mindstyle voor vrouwen, opgericht door Lisa Portengen om vrouwen nog bewuster te maken van hun mogelijkheden en te laten ervaren hoe geweldig ze zijn. Smart staat voor bewustwording: wie ben ik, wat wil ik, wat zijn mijn doelen. En sexy: op welke aantrekkelijke manier ga ik dat doen.   Op woensdagavond 15 januari jl. was Ada Jue-Stoppelenburg te gast in deze theatershow. Ada was uitgenodigd als meest inspirerende vrouw van Gouda en werd in het gedeelte van de Talkshow geïnterviewd op het podium over haar achtergrond en beweegredenen om bepaalde dingen juist wel of niet te doen. Het motto van Ada is: Kijk s'morgens in de spiegel en zeg tegen je zelf: niet zeuren, gewoon doen.  Zo begon zij op haar 51e nog een nieuwe studie. 

Deze keuze van Lisa Portengen voor Ada Jue Stoppelenburg is niet toevallig. Ada is eigenaresse van Schoonheidsinstituut Xenia en sinds 2 jaar ook van Praktijk Complementaire Geneeskunde in Gouda. Vier jaar geleden heeft Gonny Harkema het boek "Mayonaise en champagne geschreven" over deze bijzondere inspirerende vrouw.  In dit boek kun je lezen hoe Ada zich ontwikkelde van een onzeker meisje naar een zelfbewuste vrouw.  Het vertelt het levensverhaal van de succesvolle zakenvrouw en haar onderneming Schoonheidsinstituut Xenia. 
 
Lisa: ‘Eigenlijk zijn alle vrouwen al smart en sexy, alleen zijn we ons er niet altijd bewust van.” Via speciale lezingen, events en workshops laat Smart&Sexy vrouwen ervaren hoe ze hun slimme en sexy eigenschappen als lifestyle in kunnen zetten. En mannen? Die genieten volop mee van de stralende vrouwen.

Comments


Gerelateerde artikelen