Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Anti-aging reinigingsproducten

 

De Active Cleansing-lijn van La Colline bevat Intense Cleansing Care-producten, voor de dagelijkse reiniging van het gelaat en Beauty Cleansing Care-producten voor dieptereiniging, een tot drie keer per week.

Beide reinigingslijnen bevatten anti-agingingrediënten, zoals het gepatenteerde CMAge Complex®. Hierdoor begint de aanpak van huidveroudering met La Colline al bij  het reinigen van de huid.

 

Wat doen de producten?

La Colline komt uit Zwitserland. Het merk heeft hightech ingrediënten gecombineerd met werkstoffen uit botanische planten uit de Alpen zoals malva en plantago alpina.

De reinigingslijnen zijn breed en voor alle huidtypes is een compleet reinigingsprogramma samen te stellen. Enkele highlights:

De frisse Bio-Cleansing Milk heeft een romige structuur. Deze verwijdert alle sporen van vuil en van make-up van de huid. De Wash-off Cleansing Cream heeft een milde en kalmerende werking. Daarom is dit reinigingsproduct geschikt voor klanten met een gevoelige huid.

De Cellular Exfoliator is een scrubcrème met fijne, holle bolletjes die de huid diep reinigen. De Exfoliator verwijdert dode huidcellen en andere onzuiverheden en reinigt de huid intensief. Deze reiniging voelt zacht aan omdat er kalmerende ingrediënten aan toegevoegd zijn. Bio-peel is een enzymatische peeling voor alle huidtypes. Tijdens het reinigen verandert de gel in een olie.

De Active Cleansingproducten zijn vrij van parabenen en minerale oliën.

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen