Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Nog maar eventjes en dan gaat Beauty Trade Special van start, een vakevenement voor professionals dat je zeker niet mag missen! Beauty Trade Special is een begrip in de beautybranche en dat is niet voor niets. Deze toonaangevende vakbeurs staat bol van de noviteiten en vooraanstaande leveranciers op een imposante beursvloer. Dit is dé plek om je vakkennis te verbreden, inspiratie op te doen en collega’s uit de branche te ontmoeten. Jij bent er toch zeker ook bij?!

Je beursbezoek goed voorbereiden is een must, want er is zoveel te zien, te doen en te ontdekken! Op 7, 8 en 9 april bruist de Utrechtse Jaarbeurs weer van de activiteiten en daar kun jij bij zijn. Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Lees dan snel verder…

Walhalla voor de beauty professional

In de Utrechtse Jaarbeurs vind je alles onder één dak. Op de dynamische beursvloer tref je uitsluitend gerenommeerde topmerken en veelbelovende nieuwkomers met aantrekkelijke beursdeals. En dat niet alleen: hier spot je de laatste trends en de nieuwste producten. Bovendien demonstreren de enthousiaste standhouders je graag de nieuwste apparatuur en veelbelovende behandelingen die jij weer in je salon kunt aanbieden. Met circa tweehonderd exposanten is de beurs dit jaar nog groter en uitgebreider dan vorig jaar. Dat maakt het tot dé plek om goede zaken te doen voor een succesvol voorjaar.

Bijblijven in je vak

Natuurlijk wil jij je klanten laten zien dat je up-to-date bent en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Die kennis kun je in één dag weer helemaal bijspijkeren… Beauty Trade Special biedt namelijk alle mogelijkheden daartoe. In de vier grote kennistheaters kun je namelijk gratis interessante lezingen volgen van toonaangevende beauty experts. Download ook zeker de praktische BTS-app en schrijf je in voor de lezingen die jou interesseren. Via de app krijg je automatisch een herinnering wanneer jouw lezing begint. Op die manier hoef je niet steeds zelf de tijd bij te houden!

Stem mee!

Wat vind jij het beste nieuwe product van dit jaar? Laat je mening horen: breng je stem uit tijdens de verkiezing van de Professional Beauty Products of the Year. Niet alleen leuk om te doen, maar je kunt er ook mooie prijzen mee winnen!

Bijkomen met een hapje en drankje

Een indrukwekkende beursdag, met zoveel vakinspiratie verdeeld over drie hallen, vraagt natuurlijk om voldoende aandacht voor de inwendige mens. Op de beursvloer vind je diverse gezellige terrassen om je voeten even rust te gunnen en na te praten met vakgenoten over die interessante lezing of dat bijzondere product. Lekker chillen dus met natuurlijk de heerlijkste (gezonde!) snacks en drankjes. En wees gerust… Heb je dieetwensen? De horecamedewerkers helpen je graag om toch van een fijne lunch te kunnen genieten. 

Stands & demo’s

Benieuwd naar hoe bepaalde producten en apparaten werken? Op de Men Square (het speciale mannenplein) en stands op de beursvloer verzorgen leveranciers boeiende demo’s. Wil jij er ook bij zijn? Zorg dan snel dat je online je ticket boekt. Zo hoef je ook niet in die lange wachtrij te staan!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen