Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ben je op zoek naar een nieuwe aanvullende behandeling in de salon? Op Beauty Trade special was er heel wat te zien. Laat je inspireren! 

Hand en voet spa behandeling met Keratin Gloves.
Geef kort een hand- of voetbad naar keuze. Droog de handen of voeten af en vijl de nagels. Trek de Bodypure Gloves of Socks aan, masseer de nagelriemen en pak ze warm in. Laat ongeveer 10 minuten inwerken. Geef tijdens de inwerktijd een heerlijke hoofdmassage met geur beleving. Je kunt de behandeling integreren in ieder gezichtsbehandeling. Laat dan de handen en voeten tijdens de gezichtsbehandelingen inwerken.

keratin glovesVraag voor een losse hand- en voet spa van ongeveer 40 minuten 35 Euro en tijdens een behandeling 10 Euro voor voeten en 10 Euro voor de voeten.

Chi verdampers
Chi heeft een aantal nieuwe verdampers. Hiermee kun je de de beleving van je behandeling ondersteunen of versterken. 

Love rock natuurlijke huidverzorging voor kinderen
De huid van kinderen is veel kwetsbaarder dan die van volwassenen en verdient daarom dus extra aandacht en bescherming. Puur Company wil met haar speciale huidverzorgingsproducten ouders én kinderen ervan bewust maken dat het beschermen van de tere huid belangrijk is. Wind, uitdroging en zon krijgen geen kans.

loverock cosmetica voor kinderen

De puur Nederlandse producten van Loverock zijn speciaal ontwikkeld om de kwetsbare kinderhuid optimaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf zoals uitdroging, kou, wind en zon.

Meditatiestoel
De Basho Zen Meditatie stoel / Mindfulness stoel is gemaakt om het lichaam in een open positie te ontspannen. comfortabel zitten met gekruiste benen, dicht bij de grond, heeft aangetoond dat het een goede aarding geeft. En het de energie toelaat om te circuleren en te worden opgenomen in het onderste deel van het lichaam. Het voetkussen verlicht de druk in de onderrug, knieën en enkels. Gebruik de stoel bijvoorbeeld in het welkom ritueel voor je salon.

Natuurlijke deodorant
Als je van puur, zuiver en effectief houdt dan is deze goddelijke deodorant misschien een idee. Het poeder bevat essentiele olien die de lichaamsgeuren neutraliseren. De verkoopprijs bedraagt 22 Euro.

Gezien in de wellnesslounge.

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen