Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Elke maand heeft SanaSlank een aantal producten in de aanbieding. In de maand november zijn onderstaande producten met 20% korting te bestellen.

Brood heel 9 maaltijden
Perfect om te gebruiken voor een SanaSlankproof tosti. Het brood kan na opening worden bewaard in de diepvries en blijft dan nog geruime tijd goed.
Prijs:VAN €14,95 VOOR €11,95

Broodje sesam
Heerlijk kant en klaar broodje, erg makkelijk voor op het werk of onderweg. Besmeer het broodje eens met een van de Walden Farms dressings en beleg met verse rauwkost, een heerlijke traktatie!
Prijs: VAN €8,30 VOOR €6,65

Reep muesli rode vruchten
Een smakelijke reep zonder chocolade. Ook lekker als hapje tijdens een SanaSlank high tea!
Prijs:VAN €14,95 VOOR €11,95

Pannenkoek met siroop
De SanaSlank pannenkoek smaakt heerlijk met de caloriearme pannenkoeksiroop van Walden Farms. Per portie levert de siroop met caramelsmaak slechts 4 kcal! 1 doosje pannenkoek naturel + 1 fles Walden Farms pannenkoeksiroop:
Prijs: VAN €15,24 VOOR €12,50

Als je verkoop- en begeleidingspunt bent ontvang je de korting van de maand juni standaard, ook zonder kortingscode! Klik hier voor meer informatie!

Als je SanaSlank verkoop- en begeleidingspunt bent kun je producten kopen voor de inkoopprijs. Het verschil tussen de inkoopprijs en de minimale verkooprijs is jouw winst!

Meer informatie? Kom naar de website!

Comments


Gerelateerde artikelen