Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ontvang 12x De Beauty Professional
+ een compleet verzorgingspakket van Dermo28

voor maar 79,50 euro!  

 

Bij een abonnement op De Beauty Professional ontvang je nu GRATIS een verzorgingspakket van Dermo28 t.w.v. 234 euro. Dermo28 is een Italiaans derma-cosmeceutisch merk voor cosmedische huidverbetering en anti-aging. Het is een echt salonmerk met salonbehandelingen en aanvullende producten voor thuisgebruik.

Ga naar www.debeautyprofessional.nl en maak gebruik van die aanbieding! Met een abonnement op De Beauty Professional blijf je op de hoogte van alle nieuwigheden, behandelingen, producten en regelgevingen uit de beautybranche en kun je ook nog eens dit mooie merk zelf uitproberen!

Het cadeaupakket


DERMO28: Een naam maar ook een filosofie
Het Italiaanse merk DERMO28 biedt een uniek cosmedisch huidverbeterings- en anti-aging programma met een duidelijke visie en medische achtergrond. Een cosmedische innovatie die een brug slaat tussen wetenschap, technologie, cultuur en de maatschappij. DERMO28 optimaliseert en versterkt de huid en zorgt ervoor optimale resultaten te behalen. De twee primaire principes van Dermo28 zijn ‘optimaal hydrateren’ en ‘28 dagen celdeling’.

Het cadeaupakket bestaat uit:
Youth Complex:
een intense hydratatie voor het gezicht gedurende de hele dag. Een geconcentreerd serum met een langdurige en intense vochtbindende werking die vanaf het eerste gebruik een zijdezachte huid creëert.

Crema Soffice: een intens effectieve hydraterende crème, rijk aan hyaluronzuur, essentieel om een goede hydratatie en soepele huid in stand te houden.

Blemish Balm: een exclusieve gepigmenteerde formule met SPF15 die een geïrriteerde en rode huid beschermt en verzacht.

 Deze aanbieding wordt mede mogelijk gemaakt door Western Cosmetics en is geldig zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij! Voor abonnementen buiten Nederland is er een meerprijs van 20 euro.

 

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen