Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Na de zomer kan het zijn dat je huid wat schade heeft opgelopen door de zon en de warmte. Het is belangrijk om je skincare routine om te gooien en te gaan voor een intensief herstel van de huid! Met onderstaande vijf-stappenplan zal je huid terug herleven en stralen.

  1. Peeling met vernieuwende en herstellende werkingOm de huid intensief te herstellen gebruik je de Intense Renewal Exoliating Mask, een flashbehandeling die in staat is de algemene conditie van de chronisch droge huid te verbeteren alsook onregelmatigheden in de huid zoals acné, rimpels en expressielijnen.
  2. Een booster voor het beste resultaatEen intens vernieuwend concentraat, Hydro-Retexturing Booster Concentrate, werkt in op het diepste niveau om de doffe, vermoeide, verouderde, gepigmenteerde huid en een huid met acné-littekens of onregelmatigheden, te vernieuwen. Deze is gebaseerd op glycolzuur en AHA’s gecombineerd met hyaluronzuur om de huid te hydrateren en tegelijkertijd de cellen te vernieuwen.
  3. Bied comfort aan je huidDe zon en de warmte hebben je huid beschadigd en uitgedroogd. Een gehydrateerde huid zorgt voor een goede barrièrefunctie. Gebruik Timexpert SRNS Intense Recovery Cream, een anti-aging crème met een geweldige concentratie aan hoogtechnologische ingrediënten om je huid te ondersteunen.
  4. Een zonnecrème 365 dagen Ook als de zon niet schijnt is het belangrijk om de juiste zonnecrème te gebruiken. Er is namelijk altijd UV-A in de lucht, wat de huid doet verouderen. Deze stralen gaan zelfs door glas heen. Gebruik daarom 365 dagen per jaar een zonnecrème met minimaal SPF30.
  5. Zorg voor voldoende nachtrustDe huid herstelt en vernieuwt zich vooral ’s nachts. Geef je huid daartoe voldoende gelegenheid door minstens acht uur per nacht te slapen. Gebruik een rijke nachtcrème zoals Timexpert SRNS High Recovery Night Cream die de huid regenereert. Het geeft de huid energie en vitaliteit, biedt stevigheid en een jeugdiger uiterlijk.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen