Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De herfst is het ideale seizoen om je huid te herstellen! Het najaar is bij uitstek de periode om je huid intensief te vernieuwen en te herstellen. Geef je huid een boost met dit 5-stappenplan van Germaine de Capuccini.

1. Peeling met vernieuwende en herstellende werking
Om de huid intensief te herstellen gebruik je de Intense Renewal Exfoliating Mask, een flashbehandeling die in staat is de algemene conditie van de chronisch droge huid te verbeteren alsook onregelmatigheden in de huid zoals acné, rimpels en expressielijnen. Het aanwezige ingrediënt is glycolzuur van alfahydroxyzuren. Deze is krachtiger en wordt het best opgenomen van alle AHA’s. Gebruik éénmaal per week.

2. Een booster voor het beste resultaat
Een intens vernieuwend concentraat, Hydro-Retexturing Booster Concetrate, werkt in op het diepste niveau om de doffe, vermoeide, verouderde, gepigmenteerde huid en een huid met acné-littekens of onregelmatigheden, te vernieuwen. Deze is gebaseerd op glycolzuur en AHA’s gecombineerd met hyaluronzuur om de huid te hydrateren en tegelijkertijd de cellen te vernieuwen.

3. Bied comfort aan je huid
De zon en de warmte hebben je huid beschadigd en uitgedroogd. Een gehydrateerde huid zorgt voor een goede barrièrefunctie. Gebruik Timexpert SRNS Intense Recovery Cream, een anti-aging crème met een geweldige concentratie aan hoogtechnologische ingrediënten om je huid te ondersteunen.

4. Een zonnecrème 365 dagen
Ook als de zon niet schijnt is het belangrijk om de juiste zonnecrème te gebruiken. Er is namelijk altijd uv-A in de lucht, wat de huid doet verouderen. Deze stralen gaan zelfs door glas heen. Gebruik daarom 365 dagen per jaar een zonnecrème met minimaal SPF30.

5. Zorg voor voldoende nachtrust
De huid herstelt en vernieuwt zich vooral ’s nachts. Geef je huid daartoe voldoende gelegenheid door minstens acht uur per nacht te slapen. Gebruik een rijke nachtcrème zoals Timexpert SRNS High Recovery Comfort Night Cream die de huid regenereert. Het geeft de huid energie en vitaliteit, biedt stevigheid en een jeugdiger uiterlijk.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen