Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het is een geheel pijnloze en zeer effectieve behandeling op het gebied van figuurcorrectie door definitieve vetverwijdering. De 4D LipoLaser straalt laserenergie uit (low level). Deze veroorzaakt een chemisch signaal in de vetcellen. Dit chemisch signaal breekt opgeslagen triglyceriden af tot vrije vetzuren en glycerol en deze zullen via kanalen in de celmembranen de cel verlaten. Vervolgens worden ze door het lichaam getransporteerd naar de zones waar ze tijdens het metabolisme als energie worden gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om definitief vet te verwijderen op uw probleemzone(s).

We brengen het gewenste aantal laserpads op de behandelzone(s). Maximaal 14 stuks voor het lichaam en 1 pad voor onderkin. Aansluitend starten wij het programma, 20-25 minuten. Aanbeveling is 8 behandelingen, 2x per week. De 4D LipoLaser veroorzaakt geen enkele onnatuurlijke reactie in het lichaam en beschadigt of beïnvloedt ook niet de omringende structuren zoals huid, bloedvaten of perifere zenuwen. Beweging/sporten na de behandeling zal zorgen voor een volledig metabolisme en dus eliminatie uit het lichaam van de bevrijde vetzuren.

Wilt u meer weten over de 4d Bodyshaper? Kijk dan op onze website: https://www.avifitapparatuur.nl/apparatuur/4d-lipolaser/

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen