Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vind jij het als beauty professional lastig om jezelf en je bedrijf op social media te laten zien? Met deze 4 tips word je zichtbaarder.

 

INFLUENCERS

 

Het is tegenwoordig heel normaal om influencers in te zetten om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen van jouw doelgroep. Er is zelfs een marktplaats om de juiste influencer te koppelen aan een product. En je hoeft echt geen influencer in te zetten met honderdduizend volgers. Micro influencers staan vaak dichter bij hun volgers.

 

INSTASTORIES

 

Instastories zijn hot!

∙ Laat producten opvallen.

∙ Deel succesverhalen.

∙ Deel tips.

∙ Maak gebruik van video.

Spoor je klanten aan jouw producten en behandelingen te delen in Insta stories. Ook al is het vreemd om je eigen stem te horen, neem om te beginnen 5 korte video’s op en deel deze in je stories.  Niet te gestyled, gewoon authentiek en spontaan.  Jouw doelgroep leert je zo nog beter kennen en het is makkelijker dan een blog lezen. Hoe meer tips en reviews je online deelt, hoe beter je jouw klant kunt verleiden.

 

ADVERTEER

 

Adverteer zowel online als offline. Het is goed om je te focussen op een paar kanalen en niet overal hetzelfde gaat posten. Zorg dat je professioneel beeldmateriaal gebruikt en wees consequent qua uitstraling en post en adverteer met regelmaat.

 

PINTEREST

 

Veel ondernemers onderschatten de kracht van Pinterest. Pinterest is net als Google een zoekmachine en echt niet alleen voor vrouwen. Met Pinterest kun je meer verkeer naar je website of social media kanalen genereren en dit draagt weer bij aan de waarneming van je bedrijf. Gebruik het liefst verticale afbeeldingen in je Pinterest post. Wist je overigens dat verticale afbeeldingen die je op je web site gebruikt, populairder zijn om op te pinnen dan horizontale? Het gebruik van kwalitatief en mooi beeldmateriaal zorgt niet alleen voor een mooie feed, maar dragen bij aan de merkbeleving van jouw bedrijf.

 

Wil jij ook zichtbaarder worden met je bedrijf? Vraag dan hier een vrijblijvend inspiratiegesprek aan.

 

 

 

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen