Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

GIGI laboratories heeft wederom een prestigieuze prijs gewonnen.  Deze keer met de 3|D Eye Power Cream. In de MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards nam GIGI het op tegen kandidaten van over de hele wereld en werd bekroond met de award: Anti-Aging Product of the Year

De MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards zijn wereldwijd de grootste, meest gevestigde en gerespecteerde Aesthetic Awards. De winnaar per categorie wordt bepaald via een proces in twee stappen. Ten eerste door de vakjury. Ten tweede kunnen klanten, branchegenoten en distributeurs stemmen.

Voor de award Anti-aging Product of the Year worden de producten beoordeeld op strenge criteria door de vakjury. Onder andere wordt gekeken naar de Unique Selling Points (onderscheidende kenmerken) van het product, maar wat ook zwaar weegt is het bewijs van behaalde resultaten en getuigenissen van gebruikers.

De 3D Eye Power Cream is ontworpen om de volgende vier huidproblemen onder controle te krijgen:
– Donkere kringen
– Zwelling onder de ogen
– Ernstige droogheid
– Wallen
Hierbij wordt gebruik gemaakt van een uniek complex aan actieve ingrediënten en drie verschillende grootte hyaluronzuur. Met een gepatenteerde applicator wordt gezorgd voor maximaal effect en opname van de crème.

Eerder (in 2018) sleepte GIGI in dezelfde categorie met de 3|D Multi Power Booster al een finaleplaats in de wacht bij de MyFaceMyBody Global Aesthetic Awards. Nu kwam de 3|D Eye Cream dus als absolute winnaar uit de bus van deze global (!) award.

Mineral Skin Cosmetics is distributeur van GIGI in Nederland.
Meer info via: www.mineralskincosmetics.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen