Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Heb jij je al opgegeven voor de Beauty Award? Je kunt je nog inschrijven voor de editie van 2023. Kom naar de stand van Beauty Trade Professionals – de organisator van de Beauty Award – en vraag naar de mogelijkheden en laat je adviseren over de juiste categorie!

is al jaren het best gelezen vakmagazine van de beautybranche en samen met de website www.beauty-pro.nl hét inspiratie- en kennisplatform – zowel fysiek als online – voor elke beautyprofessional die serieus met zijn of haar vak bezig is. Als beautyprofessional is het een must een abonnement te hebben op dit vakmagazine en dagelijks te kijken op Beauty-Pro.nl voor exclusieve artikelen, columns, acties en (product)nieuws. Tijdens de beurs hebben ze maar liefst 3 (!) aanbiedingen, kijk hier snel verder welke dat zijn.

De Huidprofessional is een branchevereniging opgericht om de consument beter op de hoogte te stellen van ons vak. Daarnaast krijgen leden het vakblad De Beauty Professional helemaal gratis bij het lidmaatschap, ben je aangesloten bij een geschillencommissie en is er een klachtenfunctionaris. Ook zijn er al diverse zorgverzekeraars die vergoedingen geven voor de gediplomeerde gespecialiseerde leden van de vereniging. Word je op de beurs lid, dan betaal je voor de rest van 2022 geen contributie meer (op voorwaarde dat je ook in 2023 lid blijft). Het muurschild is tegen een gereduceerd bedrag van 32,50 incl btw verkrijgbaar en het leddesign voor slechts 27,50 incl btw (uitsluitend voor leden).

ESTHÉ is hét inspirerende kennisplatform voor beauty professionals waar alles samenkomt. Verdieping in het magazine, interactie online met experts en persoonlijk contact tijdens events. ESTHÉ blijft zich ontwikkelen en biedt deskundige inhoud en vernieuwende inspiratie. ESTHÉ is educatief, praktisch én onafhankelijk. Tijdens Beauty2Buy is er op de stand van ESTHÉ weer veel te beleven. Je kunt er terecht voor je vragen over het magazine, de website of de acties. Je kunt een abonnement afsluiten met korting, inclusief een cadeau, of meedoen met de actie voor de vaste abonnees. En je kunt uiteraard kennismaken met het team achter je vakblad!

Neem je tijdens de beurs een abonnement, dan krijg je een mooie korting op je abonnement én je ontvangt een tube Rosalique crème voor de gevoelige en rode huid. Rosalique’s unieke bio-wetenschappelijke formule is ontwikkeld om de veiligste, snelste en meest effectieve oplossing te zijn voor roodheid in het gezicht.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen