Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Hij ligt vandaag of morgen bij je op de mat! Deze nieuwe editie van De Beauty Professional zou dé beurseditie worden van het jaar. De voorjaarsbeurs gaat niet door, maar toch in jouw brievenbus (en op www.beautyspot.nl – hou het volgende week in de gaten!) een extra dikke editie met alle beursaanbiedingen die er zouden zijn geweest! Ook alle nieuwe productnoviteiten vind je er natuurlijk in terug! 
Scan & Win actie! 
Omdat dit een speciale editie zou worden hebben wij ook een speciale actie bedacht. Geen beurs, maar toch nog kans op supergave prijzen! Als vakmagazine willen wij bijdragen het verbreden en uitbreiden van jouw vakkennis. De hoofdprijs is dan ook een training naar keuze van niemand minder dan Karlijn Tempelman! Daarnaast kun je nog een mooi verwenpakket in de wacht slepen van Dermo28 (Western Cosmetics) en een giftset van RefectoCil (Mikos). Scan de QR code op het magazine, vul je gegevens in en hoor op 5 april 2020 of jij een van de 9 winnaars bent!!

Het openingsverhaal: het ideaalbeeld
Onze cover, die bestaat uit een geretoucheerd gedeelte en ongeretoucheerd gedeelte van het model, slaat op ons openingsverhaal. Deze editie gaan we in op het ideaalbeeld. Wat is het? Bestaat het? En verandert het? Wat is de impact van reclame en social media? En hoe moet je er als schoonheidsspecialist mee omgaan in de salon? Een uitgebreid interview met cultuursociologe Giselinde Kuipers die wereldwijd al talloze onderzoeken deed naar hoe culturele standaarden zich verhouden tot de schoonheid. Ook verschillende beautyprofessionals vertellen over hun ervaringen in de salon en hun idee over het ideaalbeeld.
Interview Inbetween Models 
Aansluitend aan ons artikel over het ideaalbeeld interviewden wij Terry Groenen, oprichtster van Inbetween Models. Zij probeert met haar modellenbureau voor maatje 36, 38 en 40 het ‘absurde’ ideaalbeeld te veranderen.

Voeding

Drs. Anna Kruijswijk – van der Heijden spreekt over detoxen in combinatie met een ketogeen dieet. Volgens haar de ideale combinatie om gezond te worden en kilo’s kwijt te raken. Ze schreef er zelfs een boek over.

Dermatologie

Carla Uppelschoten schrijft in deze editie over het signaleren én de preventie van huidkanker. Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Uit cijfers van het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) blijkt dat in 2019 bijna 73.000 mensen in Nederland de diagnose huidkanker kregen! In zowel de preventie van huidkanker als de signalering is voor de schoonheidsspecialist een grote rol weggelegd.
Naast alle artikelen en interessante columns over alles wat met de huid en ingredienten te maken heeft vind je in deze editie dus alles wat je op de Beauty Trade Special zou zijn tegengekomen! Mis dus geen enkele bladzijde voor mooie aanbiedingen en producten!  

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen