Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We keken onze ogen uit op de beurs Beauty Trade special. Alleen al op het gebied van huidverzorging waren er heel veel noviteiten. Nieuwe merken, nieuwe producten of verbeterde versies van bestaande producten. Dit zijn de 17 meest succesvolle huidverzorgingsproducten (in alfabetische volgorde).

Absolution
Een prachtige nieuwe lijn ecologische en biologische cosmetica door Absolution. Minimalistisch en individueel.

Ahava
Ahava Dead Sea Osmoter Concentrate is een krachtig concentraat dat de werking van AHAVA’s eigen Osmoter (mineralen die over blijven na het osmose proces) optimaal benut. 

Atache
De luxe verzorgingslijn Atache Exellence activeert telomerase om de jeugdigheid in de celkern te behouden.

Clephar
Clephar combineert effectieve, huid verbeterende schoonheidsbehandelingen met een intens wellness gevoel. De Clephar innovaties staan bekend om hun huidverbeterende werking, hun delicate textuur en hun verzorgende comfort.

clephar
 

Comfort Zone Skin Regimen
Bij Comfort Zone draait het niet alleen om de producten, maar gaat het om een essentiële levensstijl om celveroudering tegen te gaan.

skin regimen comfort zone

Dermaquest
Een vernieuwde formule en verpakking voor de Dermaquest lijn boordevol peptiden. Resultaat met elegantie!

Dr Spiller
Dr.Spiller is een Biomimetic: zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten in combinatie met uitgekiende technologieën voor optimale hydratatie

dr spiller

Hannah Clearity cream
Verenigt kalmerende, zuiverende, balancerende en hydraterende eigenschappen binnen één effectief huidverbeterende crème!

hannah clearity cream

Institut Esthederm 
Het eerste beschermende en anti-pigmentvlekken zonneproduct in één. Verheldert de huid waar nodig en biedt een ultra hoge bescherming tegen alle schadelijke straling van de zon.

institut esthederm photo regul

 

Klapp Clinical Care
Snel resultaat door een hoge concentratie werkstoffen met hyaluronzuur en een peptidencocktail. Door middel van electroporatie worden deze stoffen in de huid gebracht.

klapp clinical care

Lumineus enzyme lysing
Lunineus is een nieuw cosmeticamerk van Hollandse bodem. Lumineus introduceert Lumineus enzyme lysing waarmee de hoornlaag door enzymen verweekt wordt en de dode huidcellen verwijderd kunnen worden.

lumineus cosmetica

Maria Galland
Na jaren van afwezigheid was Maria Galland weer te zien op de beurs met haar vertrouwde behandeling Soin Masque Modelant. De miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten.

maria galland masque modelant

Matispa Care Cosmetics
'Where te spa universe meets science'. Deze huidverzorgingslijn prikkelt alle zintuigen. Het voordeel is dat je geen natte ruimtes nodig hebt om met de producten te kunnen werken.

Matispa

 

Medik8
Medik 8 White Balance Click, een serie innoverende producten die de 7 problemen van pigmentatie tegengaan

medik 8

Mineral Care Just Mineral 
Just Mineral Dead Sea Spa cosmetics bestaat uit natuurlijke producten op basis van mineralen uit de dode zee. Een 'basis' lijn met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

just mineral van Mineral care

Nouvital
Phytocell all day cream is bijzonder geschikt voor een optimale verzorging van een rijpere, droge en/of vochtarme huid door haar zeer uitgebreide samenstelling, waaronder 2 typen stamcellen en een innovatief crocusextract.

Reviderm skin tone management
High tech antispot expert voor een mooie egale teint, vooral in combinatie met microdermabrasie.

Reviderm

Bekijk alle innovaties op het gebied van huidverzorging

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen