Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

12 Weeks to WOW
Medik8 lanceert 12 Weeks to WOW. Hierdoor ontvangen klanten personal training voor de huid.

Wat houdt het in?
Binnen 12 weken wordt er samen met de klant naar een stralende huid toe gewerkt d.m.v. een peelingkuur. De klant zal een drie maanden traject aan gaan, waarbij hij/zij intensieve begeleiding op maat krijgt van een huidspecialist. De klant zal gedurende het traject 6 keer in de praktijk komen voor een chemische peeling. Deze peelingkuur zal in combinatie met thuisproducten zorgen voor verbazingwekkende resultaten. Thuis zal de klant de CSA-filosofie moeten gaan volgen. Dit houdt in ‘vitamine C plus zonbescherming overdag, vitamine A ’s nachts’.

Nieuwe pilaar
12 weeks to WOW wordt een nieuwe pilaar naast de CSA-filosofie. De CSA-filosofie en 12 weeks to WOW zorgen ervoor dat klanten kunnen genieten van een Beautiful Skin For Life. Door het creëren van deze pilaren zorgt Medik8 ervoor dat het mysterie rondom huidverbetering en verjonging wordt ontrafeld. Het bereiken van een mooie huid wordt zo voor iedereen toegankelijk.

Samenwerken
Wil jij ook graag jouw klanten helpen aan een ‘Beautiful Skin For Life’? Vraag dan gerust vrijblijvend informatie aan door een mail te sturen naar info@medik8.nl of klik hier om contact op te nemen.

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen