Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op maandag 21 maart werden voor de zevende keer de Beauty Awards uitgereikt, de “Oscars” voor de beste beautysalons van Nederland. Na alle selectierondes bleven waren er 18 genomineerden over, die allen vol spanning in Studio 21 wachtten welke zeven winnaars er op het podium hun prijs in ontvangst mochten nemen.

Victoria Koblenko presenteerde de avond en ruim 500 gasten waren getuige van mooie momenten toen de winnaars hun prestigieuze prijs in ontvangst mochten nemen. Logisch dat de emoties soms hoog opliepen, want een Beauty Award winnen symboliseert dat je qua vakmanschap én ondernemerschap de zaken goed op orde hebt. Dit zijn de winnaars van de Beauty Awards 2016

Beaute Huidinstituut, Grave 
Schoonheidssalon van het jaar t/m 3 medewerkers:

Het juryrapport van de winnaar luidt: “Een onderneming met een zeer heldere filosofie. Een perfecte taakverdeling binnen het team waardoor vaktechniek en businessskils optimaal wordt benut. Prachige omzetgroei door uitstekende reflectie binnen het bedrijf. PR-matig sterk uitgewerkt en denken als ambassadeurs voor het vak.”

Beauty Junkies, Hengelo 
Schoonheidssalon van het jaar vanaf 3 medewerkers 

“Een zeer veelzijdige salon waar de mens centraal staat. Een sterk uitgewerkt en uniek concept dat helemaal van deze tijd is. Dynamische inspiratiebron voor andere ondernemers.Mooie groeiende omzet door co creatie en eigentijds vakmanschap.”

Diana Viet, Schoonheidssalon Diana Viet, Hoogezand
Winnaar van de Publieksaward en Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord: 
Groningen, Friesland,Drenthe, Overijssel,Gelderland

“Een instituut en specialist met een heldere, overtuigende profilering. Zowel business wise als persoonlijk een onderscheidend ‘brand’ en ondernemer anno nu. Weet de balans tussen klantgericht adviseren en verkopen goed te vinden. Zij werkt op een technisch hoog niveau. Prettige sfeer en uitstraling in het instituut, die veel klanten bindt.”

Femke Tersteeg,  Sensa, Zevenhoven
Schoonheidsspecialist van het jaar regio Midden: 
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Zuid-Holland 

Het juryrapport van de winnaar luidt: 
“Ondernemende vakvrouw die via nauw gestelde doelen naar een zeer goed toekomstperspectief werkt. Biedt beleving op maat en denkt voor 100 procent vanuit de klant en is maatschappelijk bewust Uitmuntend mystery quest-rapport. Bruisende persoonlijkheid met ambitie.”

Maudy Peeters, Sparrenheuvel Instituut voor Huidverzorging, Tilburg
Schoonheidsspecialist van het jaar regio Zuid:
Brabant, Limburg, Zeeland 

Het juryrapport van de winnaar luidt: “Zeer ervaren onderneemster met duidelijke strategie en commerciële focus. Gedreven en bruisende persoonlijkheid, die beleving, en de klant als unieke persoonlijkheid centraal zet. Weet samen met haar medewerkers jaarlijks te blijven groeien en te ontwikkelen. Blijft in beweging en ziet potentieel in een veranderende markt.”

Karlijn Silderhuis, Noa Beauty, Deurningen 
Newcomer of the year

Het juryrapport van de  winnaar luidt: 
“Ambitieus talent met een duidelijke visie. Enthousiaste vakvrouw die bewuste doelen stelt voor groei. De gekozen locatie die past perfect bij het concept. Voorbeeld voor jonge ondernemende schoonheidsspecialisten” 

Wat is een  Beauty Award?

Om een Beauty Award te winnen, dienen deelnemers een uitvoerig plan te schrijven, dit toe te lichten aan een deskundige jury en in de finale fase is het zaak goede punten te halen bij een Mystery Guest-bezoek. Het vakmanschap is natuurlijk uitermate belangrijk bij deze wedstrijd ook de ondernemersvaardigheden wegen ook heel zwaar in de beoordeling van de jury. 

De organisatoren van het feestelijke event, het glossy vakmagazine KOSMETIEK en de leveranciersorganisatie Beauty Trade Professional (BTP): “De Beauty Award is en blijft een tool om het vak schoonheidsspecialist en de daarbij behorende ondernemersvaardigheden in de spotlights te zetten. Je ziet mede door dit evenement dat de beautybranche volop in beweging is en een vergaande professionalisering laat zien, aldus Corina Kuipers van KOSMETIEK.”

Comments


Gerelateerde artikelen