Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dinsdag (morgen) valt hij op de mat: vakmagazine de Beauty Professional. Het magazine dat jou maandelijks op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen in de beautybranche, informatie geeft over producten, ingrediënten en hun werking, voeding, trends, maar ook tips & tricks geeft over alles wat met ondernemen in de beautybranche te maken heeft. 

Aan het vakmagazine werken veel specialisten mee vanuit verschillende disciplines. Dit vakmagazine heeft één doel: jou als beautyspecialist ondersteunen om jezelf en je salon naar een hoger niveau te brengen. (Naast het magazine zijn er natuurlijk deze website, die binnenkort compleet wordt, en de beurzen Beauty Trade Special en Beauty Trade Festival). Zo mis je niks meer en ben je altijd op de hoogte van de gebeurtenissen en nieuwigheden in jouw vakgebied. 

Huidscans
In het komende magazine vertellen we je onder andere meer over huidscans. De veeleisende consument wil resultaten zien. En ook als specialist kun je dieper in de huid kijken om de juiste behandeling met de cliënt af te stemmen. Een aantal leveranciers vertellen over de werking van hun meetapparatuur. 

Voeding
Drs. A.M. Kruyswijk- v.d. Heijden, vertelt over de invloed van alcohol op de huid en lichaam. Anna vertelt onder andere: “Tot voor kort gold de aanname dat alcohol zo slecht nog niet is en zelfs gunstig kan zijn, als je er maar niet teveel van neemt. De onderzoeken die gunstige effecten laten zien, gaan vooral over de vaateffecten van wijn en de effecten van fytonutriënten in druiven, zoals resveratrol. Deze stof staat sterk in de wetenschappelijke belangstelling vanwege de talloze gunstige effecten op de gen activiteit, waardoor bijvoorbeeld veroudering kan worden geremd. Voor de werking ervan is echter geen aanwezigheid van ethanol nodig, dus zou men gewoon regelmatig wat druiven (en bessen) kunnen nemen in plaats van wijn.” 

Opening 
En vorige maand opende Privilege Beauty en Instituut Dangremond hun deuren. Leverancier, groothandel en opleidingsinstituut zitten nu onder één dak wat veel voordelen biedt voor degenen die  en er zijn nu nog meer opleidingsmogelijkheden bij het opleidingsinstituut. 

Festival
Ook een uitgebreide reportage over het Beauty Trade Festival vind je in het magazind. Via onze Instagram en Facebook pagina’s hebben jullie al nieuwigheden voorbij zien komen, maar nu gaan we dieper in op de nieuwe producten, merken en behandelingen die we hebben gespot. 

Kortom, hou je brievenbus in de gaten! 

Ontvang jij dit vakmagazine nog niet? Vraag dan hier gratis en geheel vrijblijvend een proefabonnement aan op De Beauty Professional!

De feestdagen komen eraan, de winter staat voor de deur, dus de komende nummers staan boordevol tips voor jouw salon, maar ook voor jezelf. Want in deze drukke tijden moet je zeker jezelf niet vergeten! 

Veel leesplezier!

Moniek Robbe, hoofdredacteur De Beauty Professional

Comments


Gerelateerde artikelen