Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Niets leuker dan aan een nieuwe wedstrijd van de make-up Awards te beginnen. Zondag 16 september is het zover in Jaarbeurs Utrecht. Het vrolijke Beauty Trade Festival is ons decor. 

Heb je onze volledig vernieuwde website al gezien? Prachtig werk van Stefan Ammerlaan onze Art Director. Alle inschrijvingen voor zowel de Talent Award als de Makeup Award staan online en natuurlijk vind je er alle info over hoe je nog kunt mee doen.

Onze thema’s zijn dit jaar echt een uitdaging. Een tijdsbeeld van een serie voor de TalentAward zijn de afgestudeerden en ‘vrij werk’ voor de jonge professionals de make-up Awards.

Voor onze nieuwe presentator ook een hele uitdaging. Mika van Leeuwen is een geweldige jonge kapper en visagist met een visie een geweldige carrière. Het presenteren van een prestigieuze make-up wedstrijd is voor hem een mooie nieuwe ervaring en wij verheugen ons op zijn vakmanschap en vrolijke persoonlijkheid.

Net als vorig jaar zullen we ons evenement live streamen op facebook. Maar je kunt de prachtige beelden natuurlijk ook écht live bekijken tijdens een beursbezoek aan het Beauty Trade Festival op zondag. Als je niet in Utrecht kunt zijn, kijk dan live mee. Wist je dat er vorig jaar 50.000 kijker waren met dank aan onze cameraman Thobias.

Al met al zijn we dus met het hele team druk in de weer om er een super evenement van te maken.

Ons secretariaat onder de geweldige leiding van Liesbeth van Schalkwijk staat ieder jaar weer voor de uitdaging alles soepel te laten verlopen en dat doet ze samen met onze wedstrijdleider Hilda Withaar met groot enthousiasme. Echt een topklus dames! 

Natuurlijk hebben we dit jaar ook weer super juryleden echt vakmensen die het een uitdaging en een eer vinden hun kennis en kunde in te zetten om onze deelnemers goed te beoordelen en we hebben weer prachtige prijzen en goodybags voor alle deelnemers.

Zoals je begrijpt, is het spannend en opwindend om zoiets groots te organiseren, maar het is vooral een prachtige manier om een nieuwe generatie visagisten in de spotlights te zetten! 

We wensen iedereen veel wedstrijdsucces en alle toeschouwers en supporters veel plezier en vakinspiratie!

Wat een mooi vak heb ik toch 🙂

Tine van Oorschot
Organisator make-up Awards / senior makeup artist / docent

0

Reacties


Gerelateerde artikelen