Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beautyspot.nl introduceert de Vitaal Leven Straat powered by Longevity

Wat is nu eigenlijk de filosofie achter het vitaal ouder worden en een lang & gelukkig leven? De Vitaal Leven Straat geeft je antwoorden! Op de Beautyspot.nl trade edition van 9 tot en met 11 april vindt je hier masterclasses, workshops en productdemonstraties waarin je inspiratie op kunt doen en om advies kunt vragen!

Longevity

Met een systematische totaalaanpak gebaseerd op wetenschappelijk bewezen concepten, herstellen streeft Longevity ernaar om de natuurlijke balans tussen innerlijke gezondheid en uiterlijke verzorging te herstellen, waardoor veroudering slechts nog geassocieerd wordt met ontwikkeling van wijsheid en niet alleen maar met verlies van vitaliteit.

Sprekers

Binnen dit vernieuwde concept zijn er verschillende professionele sprekers aanwezig zijn die meer vertellen over onderwerpen die in het teken staan van vitaal leven. Hieronder volgt een overzicht van de sprekers met bijbehorende informatie:

Dr. Fernando Bouffard

Dr Fernando Bouffard. Fernando heeft zich toegelegd op het bestuderen van transdermale afgiftesystemen en heeft unieke wetenschappelijke ontdekkingen in dit vakgebied gedaan, die vandaag de dag een stempel hebben gedrukt op de nieuwe ontwikkelingen over de gehele wereld.

Dr. Fernando Bouffard geeft op zaterdag 9 en zondag 10 april om 10:15 in het Engels een presentatie over Fruitzuurpeeling.

Koen Welsch

Koen Welsch heeft ruim 15 jaar ervaring in de esthetische- en wellnessbranche als leverancier, accountmanager, marketingmanager en trainer van professionele huidverzorgingsmerken, medisch esthetische apparatuur en voedingssupplementen.

Dankzij zijn diepgaande kennis met betrekking tot ingrediëntenleer van huidverzorging, technieken op het gebied van medische esthetische apparatuur en voeding & voedingssupplementen heeft Koen Welsch zich ontwikkeld tot all-round expert op het gebied van figuurcorrectie, huidverbetering, afslanken, voeding en vitaliteitsbevordering.

Koen Welsch geeft op op zaterdag 9 en zondag 10 april om 11:00 en op maandag 11 april om 13:00 een presentatie over Figuurcorrectie & Huidverbetering.

 Kristin Schaefer Centofanti

Ms Schaefer heeft in meer dan 44 landen lezingen gegeven in 4 verschillende talen die zij vloeiend spreekt (Engels, Frans, Spaans en Italiaans). Dit heeft ervoor gezorgd dat zij kan communiceren met een steeds breder wordend publiek aangezien wetenschappers en onderzoekers steeds meer mogelijkheden ontdekken voor de veilige applicatie van helende en verjeugdigende impulsen van Biostimulatie op gelaat en lichaam.

Kristin Schaefer Centofanti geeft op zaterdag 9, zondag 10 april om 12:00 en maandag 11 april om 11:00 in het Engels een presentatie over Biostimulatie.

Dr. Paul Musarella

Paul Musarella is orthomolucair-, natuur-, anti-aging-, en esthetisch arts. Sinds 1988 is hij in Nederland actief met zijn “holistische” benadering van de problematiek van zijn patiënten. Paul Musarella heeft een privé-kliniek in Parijs gehad die in 1986 werd geopend: een internationale carrière werd opgebouwd en van de ervaring die hij daarmee heeft opgedaan wil hij zijn Nederlandse patiënten graag laten profiteren.

Dr. Paul Musarella geeft een presentatie op zaterdag 9 en zondag 10 april om 13:00 over Anti-Aging & Hormonen.

Chermaine Kwant

Chermaine Kwant staat bekend als voedingsexpert, bachelor in Health Sciences en CPNI-therapeut in opleiding en is eigenaresse van het merk Elate. ‘Mijn passie is mensen net zo enthousiast te maken over voeding als ik. Genieten van goed en lekker eten, in een gezond lichaam waar je trots op bent. Het sleutelwoord hierin is persoonlijke voeding. Je energiek, goed en gezond voelen is de basis van je dagelijkse geluk. Je gaat dan vanzelf uitstralen wat je waard bent’.

Chermaine Kwant geeft een presentatie op zaterdag 9 en zondag 10 april om 14:00 en maandag 11 april om 12:00 een presentatie over Nutrition.

Jacqueline van den Bergen

Jacqueline van den Bergen is een communicatiespecialist die ondernemers helpt een sterk merk te worden door op zoek te gaan naar de bedrijfsidentiteit om van daaruit communicatiemiddelen te maken die doel treffen. Ook helpt zij ondernemers en werknemers om de persoonlijke effectiviteit te verhogen door hun unieke persoonlijke communicatiestijl in beeld te brengen. Eenmaal gevonden kan iedereen zijn eigen communicatietechnieken naar persoonlijke smaak stylen!

Jacqueline van den Bergen geeft op zaterdag 9 en zondag 10 april om 15:00 en op maandag 11 april om 14:00 een presentatie over Communicatie in Stijl.

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen