Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Verwachtingsvol stapte ik dit weekend in mijn auto naar de Beautyspot.nl trade edition, dé vertrouwde beautybeurs voor professionals in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Dit voorjaar met als thema “Beleef Beauty met al je zintuigen”. Van inspirerende sprekers in het Skin Theater tot boeiende presentaties van bekende bloggers op het Styling Stage. Van de laatste voorjaars trends, nieuwste technieken tot de mooiste merken en producten. De Beautyspot.nl trade edition is een sprankelende en inspirerende beurs waar veel te zien, te horen, te proeven, te voelen, te ruiken en te ervaren was op het gebied van beauty, skin, body en styling.

De beursvloer is dit voorjaar omgetoverd in drie prachtige, verschillende hallen met thema’s; namelijk Skin, Body en Styling. Er is aan alles gedacht, zo is er zelfs een bewaarservice en zijn er verschillende terrassen waar in alle rust genoten kon worden van een heerlijk geurend kopje koffie en een vers belegd broodje. In elke hal was een inspiratiezuil, als eyecatcher, neergezet waar je je zintuigen kon prikkelen.

Vanaf de entree liep ik via de “Beleefd Beautyboulevard” naar de eerst hal met het als thema ‘Skin’. In het Skin Theater had Eva Wisman, van de Nederlandse Brandwonden stichting, haar presentatie net afgerond en startte Hanny Roskamp haar presentatie over de risico’s van botox en natuurlijke alternatieven hiervoor. Bij elke presentatie hoor je weer nieuwe dingen, die inzicht geven en jou, als ondernemer, verder helpen in je vak.

Na de hal ‘Skin’ ontdekte ik de hal ‘Body’ waar de ‘Vitaal Leven Straat’ van Longevity te vinden was. Schoonheid is, naast huidverbetering, ook zorg dragen voor je lichaam, gezonde voeding, voldoende beweging en in het nu leven (mindfullness). Mijn eigen lijfspreuk is “true beauty lies within.” Je bent meer dan alleen je uiterlijke schoonheid en ik geloof dat schoonheid van binnenuit komt. Er waren diverse masterclasses te volgen over deze onderwerpen; zo kon je een sportworkshop volgen en verschillende smoothies proeven. Omdat ik niet heel sportief ben aangelegd, sloeg ik deze workshop over. Vervolgens liep ik naar het bedrijf Smooth & Co, de distributeur van LYCON Precision waxing, waar ik model lag voor de demonstratie ‘ontharen’. Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve manier van ontharen. Als waxspecialist en schoonheidsspecialist wil ik natuurlijk het beste voor mijn klanten. Met deze wax blijft de huid zacht én verwijder je alle haren vanaf 2mm.

Na de demonstratie liep ik naar de derde hal met als thema ‘Styling’ waar ik onder de indruk was van blogger Anna Nooshin. Een jonge ondernemende dame, die zich geprofileerd heeft als inspirerende zakenvrouw. Ze gaf nuttige tips, waar ik als blogger veel van heb opgestoken.

De Beautyspot.nl trade edition blijft dé plek waar we elkaar als beautyprofessionals ontmoeten en inspireren. Waar experts van nationale allure zorgen voor een onvergetelijk en mooie beursdag. Ik kijk al uit naar de volgende Beautyspot.nl live edition op 10 en 11 september. Ben jij er ook weer bij?

Geschreven door:

Daphne Veronique de Kruyf
Veroda Beauty & Wellness

Comments


Gerelateerde artikelen