Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vertrouw je huid toe aan Le Baume Céleste van Absolution! Gemaakt met een uitzonderlijke mix van Blue Tansy, kokosolie, chaulmoogra-olie en 12 zeer waardevolle botanische werkstoffen. Deze heerlijke, meditatieve afsluiting van de dag doet wonderen voor je huid. Le Baume Céleste is net zo mild voor je huid als voor je geest. Met de zachtste aanraking en in een enkele stap verwijdert deze olie-in-gel gezichtsreiniger alle sporen van vervuiling die zich op je huid hebben opgestapeld.

Het product is ontwikkeld op basis van verschillende oliën, met name kokosolie, in plaats van water. Als je minder water in een product hebt kun je met minder conserveringsmiddelen toe. Dus géén triggers voor de (over)gevoelige huidcondities.

Le Baume Céleste is een unieke samenstelling van 100% natuurlijke en 69% biologische oliën en bloemen extracten én volledig vegan. De ultrazachte formule reinigt, verwijdert make-up (zelfs waterproof), kalmeert je (reactieve) huid, helpt bij het corrigeren van kleine onvolkomenheden en het egaliseren van je teint, verwent en voed je huid … ja, Le Baume Céleste doet het allemaal en dat in slechts enkele minuten!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen