Annie van Neerven

Annie van Neerven

Functie:
EetExpert
Website:
www.eetexpert.nl

Over Annie van Neerven

Ik ben Annie van Neerven, afgestudeerd als voedingskundige aan de Universiteit van Wageningen. Mijn passie en ervaring ligt al 30 jaar in de levensmiddelensector. Na diverse functies in een grote supermarktorganisatie, ben ik in 2001 gestart met mijn eigen adviesbureau Argument. Ik ondersteun levensmiddelenbedrijven bij zaken die met de Warenwet te maken hebben, zoals het etiket en de receptuur van hun producten. Zo zorg ik er samen met hen voor dat de consument precies kan zien wat er in een product zit, en dat er geen misleidende informatie op het etiket staat.

Wil je echt weten hoe een product in elkaar zit? Sla dan de voorkant van de verpakking over, en lees wat er op de achterkant staat. De voedingswaarde en ingrediëntenlijst geven je de belangrijkste informatie over het product! 

Naast mijn adviesbureau beheer ik ook de website EetExpert.nl. Hier vind je objectieve feiten over producten en voedingsstoffen, en hoe je gezond kunt eten. Lees bijvoorbeeld of gezonde biscuits wel bestaan, en wat vitamine A doet voor je huid. 

Transparante informatie over voeding, dat is mijn grootste passie. Doordat ik voor veel verschillende bedrijven werk, en veel producten onder de loep heb genomen, weet ik goed hoe producten in elkaar zitten en hoe ze worden gemaakt. Deze kennis draag ik graag over!