Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

17 juni @ 10:00 am - 4:00 pm

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on juni 17, 2020 at 10:00 am

P&B Cosmetix

Intensieve huidverbeterende, anti-aging behandeling

Kleine steriele naaldjes maken onder hoge snelheid talloze minuscule kanaaltjes verticaal in de huid. Deze zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid om actief te worden. In combinatie met werkstoffen, die nu veel beter in de huid kunnen doordringen, wordt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang gebracht. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Huideigen groeifactoren komen vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine stimuleren. De huid wordt voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

De behandeling is niet onaangenaam of voelt pijnlijk aan. De huid wordt roze-rood wat binnen enkele uren weer zal wegtrekken.

Micro Needling kan worden ingezet bij:
– fijne lijntjes, rimpeltjes en verslapte huid
– verouderde huid
– striae
– cellulite
– contourverbetering
– pigmentstoornissen
– grove huidstructuur of vergrote poriën
– (acne) littekens
– zonschade

NANO NEEDLING

Siliconen tips maken de opperhuidcellen los en dode huidcellen worden van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. Hierdoor kan de huid optimaal werkstoffen opnemen. Door de nanotechnologie wordt de doorbloeding gestimuleerd en wordt de huid aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid wordt tegelijkertijd gepolijst waardoor deze gladder wordt. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan. Soms heeft de huid een korte herstelperiode nodig van een aantal uren.

Nano Needling is geschikt voor:
– couperose
– verouderde huid
– grauwe of ruwe huid
– rest-acne
– lichte zonschade
– betere doorbloeding
– algehele oppepper van de huid

0