Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

19 mei @ 6:00 pm - 9:30 pm

Partner in Aesthetics

Expertises samenbrengen om de beste oplossing aan de cliënt/patiënt te bieden, we zien het steeds vaker. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, dus de samenwerking van expertise i.c.m. tools/technieken om de beoogde resultaten te behalen is meer dan nuttig! Gastspreker & huidtherapeute Eva Streutker deelt haar ervaring over CosMedisch werken vanuit huidtherapie én beauty.

  • Wat doe je nou met bijvoorbeeld het veel voorkomende esthetische probleem cellulite?
  • Hoe pak je dit chronische probleem aan om jouw klant tevreden te maken en houden?
  • Wat is het verschil in behandeltechnieken en waarom kies je voor die ene techniek?
  • Hoe combineer je technieken?
  • Voeding en lifestyle waaronder stress, wat doet dit met cellulite? Voedingsexpert Diane de Bie legt dit nader toe.

 

De Skin Professional Kennisavonden zijn informatief en bieden jou als huid professional de mogelijkheid om kennis te maken met de techniek van LPG® in relatie tot huidproblemen. Elke avond staat in het teken van een bepaald huidbeeld waarover verschillende specialisten hun expertise en ervaring delen. Daarnaast wordt gekeken hoe de endermologie® techniek bij dit huidbeeld toegepast kan worden.

De verschillende kennisavonden bieden de mogelijkheid om te onderzoeken of LPG® bij jouw instituut past. Waarom zou je dit dan niet combineren met het opdoen van extra kennis op je vakgebied? We laten daarom graag specialisten aan het woord die hun ervaring delen. Laat je inspireren, motiveren en verrassen! Wij regelen een hapje en een drankje!

Deelname kosten: 35,-.

0