Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

20 april @ 9:30 am - 4:30 pm

Partner in Aesthetics

Door Erik-Alexander Richter

Alles wat je wilt weten over voeding & lifestyle in relatie tot de huid. Wat is gezonde voeding? Weten we daadwerkelijk wat we allemaal eten en wat dat met ons hele systeem doet? Wil je meer diepgang, meer rendement en meer resultaat uit je behandeling? Loop je tegen huidproblemen aan en weet je niet wat je nog meer zou kunnen doen? Dan is dit wellicht de missende link. Erik- Alexander Richter is biochemicus en gespecialiseerd in epi-genetica. Hij vertelt je op geheel eigen wijze alles over deze onderwerpen.

De Partner in Lifestyle Academy is ontwikkeld om kennis op het gebied van levensstijl, voeding en de huid te delen. Kennis is macht! LPG® is bij uitstek dé nummer één in natuurlijke mechanische celstimulatie die duurzame resultaten biedt. Zonder de huidstructuur intern en invasief te veranderen. De techniek heeft zich in al die jaren bewezen en is wetenschappelijk onderbouwd. We zien mooie resultaten ….. maar is er een mogelijkheid om nog meer rendement te halen uit de techniek?

LPG® heeft het over het winnende trio -> voeding – beweging – behandeling.

Door meer aandacht te schenken aan je eigen rol en omgevingsfactoren (epigenitica) kun je nog betere resultaten behalen met de behandelingen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je de ideale klant naar je instituut krijgt? Hoe zorg je voor een optimale intake met de klant? Welke vragen stel je? Wat is essentieel om te weten van jouw klant? En waarom willen we dat weten? Hoe zorg je ervoor dat jij de beste LPG professional wordt?

Om de Huid Professional daarbij te helpen hebben we een 4-tal trainingen gepland met ieder een thema.

De trainingen worden bij Partner in Aesthetics gegeven op de Weerlaan 1 in Hillegom en zijn van 09:30 tot 16:30.

KOSTEN
– € 50,-  per themadag
– € 174,- wanneer de hele set trainingen in 1 keer geboekt wordt.

0