Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

3 april @ 9:30 am - 4:30 pm

Partner in Aesthetics

Door Marianne van den Broek & Diane de Bie

Alles wat je moet weten van het bindweefsel. Even terug naar de schoolbanken, hoe zat het ook alweer? Wij werken als huidprofessionals in deze huidlaag met onze behandelingen, wat doen we in dit weefselgebied? Wat zit er precies? We willen de huid verbeteren, maar wat kunnen we aanpakken in deze huidlaag en wat hebben we daarvoor nodig? Marianne van den Broek zit al jaren in het vak en heeft haar sporen verdiend. Ze heeft haar eigen praktijk in Wijchen, geeft les, is juryvoorzitter bij de Beauty Award, schrijfster van vak gerelateerde artikelen in De Schoonheidsspecialist, Estheticienne en Esthé.

De Partner in Lifestyle Academy is ontwikkeld om kennis op het gebied van levensstijl, voeding en de huid te delen. Kennis is macht! LPG® is bij uitstek dé nummer één in natuurlijke mechanische celstimulatie die duurzame resultaten biedt. Zonder de huidstructuur intern en invasief te veranderen. De techniek heeft zich in al die jaren bewezen en is wetenschappelijk onderbouwd. We zien mooie resultaten ….. maar is er een mogelijkheid om nog meer rendement te halen uit de techniek?

LPG® heeft het over het winnende trio -> voeding – beweging – behandeling.

Door meer aandacht te schenken aan je eigen rol en omgevingsfactoren (epigenitica) kun je nog betere resultaten behalen met de behandelingen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je de ideale klant naar je instituut krijgt? Hoe zorg je voor een optimale intake met de klant? Welke vragen stel je? Wat is essentieel om te weten van jouw klant? En waarom willen we dat weten? Hoe zorg je ervoor dat jij de beste LPG professional wordt?

Om de Huid Professional daarbij te helpen hebben we een 4-tal trainingen gepland met ieder een thema.

De trainingen worden bij Partner in Aesthetics gegeven op de Weerlaan 1 in Hillegom en zijn van 09:30 tot 16:30.

KOSTEN
– € 50,-  per themadag
– € 174,- wanneer de hele set trainingen in 1 keer geboekt wordt.

0