Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maar liefst één op de vijf mensen in Nederland krijgt de diagnose huidkanker en daarmee is het de meest voorkomende vorm van kanker. Per jaar wordt er bij ongeveer 55.000 mensen huidkanker vastgesteld. Jaarlijks sterven ongeveer 1000 mensen aan een vorm van huidkanker. Deze cijfers zijn niet mis. Maar hoe kunnen we het beste huidkanker voorkomen?

Jij als schoonheidsspecialist kunt hierin beslist een grote rol in spelen. Als geen ander heb jij kijk op de huid van je klant en kun je veranderingen daarin signaleren.

Daarom organiseren wij op 3 juni 2020 een informatiemiddag, speciaal voor beauty professionals, waarbij dermatoloog van het jaar 2019, Menno Gaastra, een zeer interessante lezing zal houden over het onderwerp ‘Zon, huidkanker en andere huidafwijkingen’.

Aanvullend hierop hebben we een dagvullend programma gemaakt, voorafgaand aan deze lezing, met de onderwerpen:
– Gezichtsdiagnose
– Voeding vs. zon&huid
– Demo’s huidverbeterende behandelingen (denk aan bindweefsel massage, micro needling, peelings ed.)

Ben jij als beauty professional geïnteresseerd? Neem dan snel contact op voor meer informatie of om je in te schrijven! LET OP: voor het ochtenddeel (dus als je de hele dag erbij wilt zijn) is beperkt plaats. Inschrijvingen gaan op basis van binnenkomst van betaling. Vol = vol.

0