Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

december 22, 2020 @ 1:00 pm - 5:00 pm

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on december 22, 2020 at 1:00 pm

Beauty-Injection

CASMARA-Praktijk

De praktijktraining voor Casmara bij Beauty Injection geeft veel praktische handvatten voor een slimme upgrade van uw salon- en productaanbod!

Het Spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al vele jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging en  beschikt over een eigen laboratorium voor de productie van deze hoogwaardige cosmeticalijn. De unieke alginaatmaskers vormen de kern van het assortiment, maar ook bijzondere behandelingen en ampullen worden zeer succesvol door veel salons in Nederland en in 44 andere landen gebruikt.

Het grote voordeel van werken met Casmara is de combinatie met uw eigen salonmerken. De spectaculaire resultaten zijn voor de klant direct voel- en zichtbaar!  Starten met Casmara is eenvoudig want er is geen sprake van een startorder of minimale afname.

Naast de alginaatmaskers zijn er ampullen, luxe 6-fasentreatments met diepgaande resultaten! Voor een optimaal resultaat heeft Casmara een volledige thuisverzorgingscollectie die naadloos aansluit op de professionele maskers en behandelingen.

De Casmara maskers zijn eenvoudig aan te brengen met behulp van de instructiefilms die op youtube staan: klik hier!

Voor de écht fijne kneepjes is een training de juiste professionele keuze. U leert hoe u zelf de volledige behandeling inclusief het alginaatmasker aanbrengt en u ervaart dit zelf ook. Om de praktijktraining bij te kunnen wonen is het essentieel om eerst de theorietraining gevolgd te hebben. Klik hier om meer te lezen over de theorietraining en de data in te zien.

Interesse? Mail via office@beauty-injection.nl of bel naar 030-2000105.