Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

15 januari @ 1:00 pm - 4:30 pm

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on februari 20, 2020 at 1:00 pm

Beauty-Injection

Microneedling is niet meer weg te denken uit de schoonheidsbranche van vandaag! De start 10 jaar geleden is niet meer te vergelijken met de behandelingen van vandaag de dag. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen. Lees verder of het iets voor jou is, en zo ja: geef je op voor de training!

Beauty Injection startte in 2010 met microneedling door inzet van de originele Dermaroller. Beauty-Expert Greet Hoedeman heeft inmiddels honderden collega’s succesvol getraind. Er is bij Beauty Injection dus veel kennis en ervaring in huis op dat vlak. Zowel voor de originele Dermaroller als voor de ActivatorPen van Casmara. Casmara ontwikkelde kortgeleden de zeer geavanceerde dermapen, onder de naam ActivatorPen. Een compleet concept met verschillende naaldtypes en drie biologische anti-verouderingsprotocollen. Één voor de huidveroudering, één voor de huid met pigmentproblemen en één voor de vale, futloze huid.

De Casmara ActivatorPen is een microneedlingsysteem met maar liefst vier verschillende naaldtips om iedere huidzorg te kunnen behandelen. Drie geconcentreerde, 100% biologische, ampullen zonder toevoegingen geven -naast het wondhelende effect- de werkstoffen (die nodig zijn voor een ultiem regenererend effect) diep en direct in de huid af. Aan de Casmara ActivatorPen zijn, naast het CE-keurmerk, ook ISO-certificeringen toegekend! En al na één behandeling zal de algehele huidconditie verbeteren. 

Om je zo goed mogelijk te laten starten, hebben we speciale workshops gepland. Neem bij interesse contact met ons op via office@beauty-injection.nl of bel naar 030-2000105. Start 2020 professioneel en schrijf je in!

 

 

0