Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

25 juni

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on mei 28, 2020 at 12:00 am

One event on juni 25, 2020 at 12:00 am

P&B Cosmetix

Een mooie aanvulling in de salon voor de specialist die een stap verder wil.

Deze 3-daagse training bevat een deel theorie voor de noodzakelijke achtergrondkennis. Verder is de training doelbewust praktijkgericht, waarbij er op elkaar geoefend wordt. Tussen de trainingsdagen zit bewust een ruime tijd om zelf in de praktijk de geleerde vaardigheden te oefenen, zodat de volgende trainingsdag dieper op zaken in gegaan kan worden. De training omvat ook een marketinggedeelte waar handvatten gegeven wordt hoe deze massage in de praktijk in te zetten en te promoten.

Wat is bindweefselmassage?
Bindweefselmassage is een huidverbeterende behandeling voor het gezicht en verbetert de conditie van de huid. Rimpels, littekens, vochtophopingen en andere huidproblemen kunnen hiermee aanzienlijk verminderd worden. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, waardoor de aanmaak van collageen- en elastinevezels wordt gestimuleerd. Hierdoor ziet  de huid er jonger, gladder en steviger uit!

Deze cursus bestaat uit drie lessen met steeds een maand tussen iedere les om het geleerde goed te oefenen. Dit is een driedaagse training, waarbij de eerste groep start op 30 april. Inclusief: lunch, certificaat, de massage op film. Interesse? Meld je dan snel aan!

0